Våra öl

/Våra öl

Resarö American Pale Ale

Beska
Fyllighet
Sötma

Sigur Bryggeri har temporärt flyttat ut till skärgården för att brygga RAPA. Denna öl passar till de flesta maträtter oavsett om det är fisk, fågel eller kött. Sätt på dig fiskarmössan och drick den kall!

Resarö American Pale Ale har en tydlig doft av exotiska frukter – passionsfrukt, aprikos och tallbarr. Beskan är lagom och har en balanserad fyllighet tack vare malten. Rafael ”Raffe” Edström beskriver ölen som ”en våldsam färd med mörka hemligheter!”

Harholmen Stout

Beska
Fyllighet
Sötma

Näst på tur i Sigur Bryggeris Silly Season är nyförvärvet Harholmen Stout. Harholmen Stout, en hård stout med lätta kaffetoner. är Sveriges bästa insjö-ö-öl Harholmen är belägen på Färingsö, Sveriges näst största insjö-ö. ”Get out of my property!”

Sigurjónsson Icelandic Pale Ale

Ej lanserad ännu

Minnebergs Krogh Golden Ale

Beska
Fyllighet
Sötma

Lagom till FC Minnebergs Kroghs säsongspremiär 15 januari 2017 släpper storsponsoren Sigur Bryggeri en Golden Ale. Ölen är bryggd på amerikansk humle för att ge ölen en extra skjuts för smaklökarna (och näsan). Karamellmalten och de få procent av chokladmalt ger ölen en rostad ton som skapar en spännande mix tillsammans med humlens beska. Ölen har fått skyhöga betyg av vår testpanel och beskriver den som ”en ovanligt kryddig öl med en ljuvlig smak av seger”.

Slädaviken Indian Pale Ale

Beska
Fyllighet
Sötma

Hösten 2016 lanserar Sigur Bryggeri sin första öl: Slädaviken Indian Pale Ale. En fyllig IPA med smak av citrusfrukt och honung. Ta en sipp ba’!

Slädaviken Indian Pale Ale är världens första SIPA. För att betecknas som en SIPA behöver ölen härstamma från sommaridyllen Slädaviken. Klimatet och naturen i Slädaviken är den bästa tänkbara samtidigt som kunskapen om vattenrening är stor. Regionen har ett av Europas bästa vatten (se källa) vilket återspeglar sig i de fruktiga och friska tonerna i SIPA. Slädaviken kallas i folkmun för ”Ölens Champagne”.

”SIPA är riktigt professionellt gjord. Dessutom stilren och unik design!”
Dick Dykes, Dykes Brewery
”Ölen smakade faktiskt riktigt bra. Klart över förväntan!”
Robin, 27 år
”A great variety of beers. They all suit me well after a hard day at work.”
Ozcar Burfitt, Actor, Slunk Films
Hämta fler